Get Adobe Flash player

Disclaimer

Disclaimer voor trosfm.be


VZW TROS FM, hierna te noemen TROS FM, verleent u hierbij toegang tot trosfm.be ("de Website") publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.


TROS FM behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.


Beperkte aansprakelijkheid


TROS FM spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.


De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van TROS FM.


In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.
De inhoud van de Website wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. TROS FM doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.


Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. TROS FM oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.


Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan TROS FM nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.


Radio TROS FM mag kopieën maken van eigen uitzendingen, zelfs indien daarin andere auteursrechtelijk beschermde werken vervat zijn. (FOD Economie; Uitzonderingen op het auteursrecht)


Auteursrechten


Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij TROS FM en haar bezoekers.


De inhoud van de Website is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding-NietCommercieel 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.


Het is niet toegestaan webpagina's of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video's of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.


Overig


Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Foto's

Bezoekers

mod_vvisit_counterVandaag207
mod_vvisit_counterGisteren503
mod_vvisit_counterTotaal sinds 12 november 2010395215

Uw persoonlijke IP 54.81.113.71
Vandaag: 28 juni, 2017