FC LEBBEKE | Jonas Aeyels: “Ik hoop dat de winterstop ons deugd zal doen om dan na Nieuwjaar opnieuw te knallen”

In tweede amateurklasse staat Lebbeke op de op twee na laatste plek. Dit weekend staat speeldag 14 op het programma. Jonas Aeyels en co trekken dan naar Lier om er Lyra-Lierse Berlaar partij te geven.

Jonas Aeyels.

De tegenstander van dit weekend heeft enkele punten meer dan Lebbeke. “Wij trekken naar Lyra, het is voor mij de eerste keer dat ik de verplaatsing naar daar maak, dus ik ken de ploeg niet echt”, zegt Jonas Aeyels. De laatste zeven wedstrijden pakte Lebbeke amper vijf punten. Tegen Racing Mechelen stond er na negentig minuten een gelijkspel op het bord. “Ik denk dat we na affluiten van de match al bij al blij mogen zijn met een punt, al is het wel zuur dat we op het einde nog de gelijkmaker tegen krijgen. Net voor de penaltyfase voor 1-0 doe ik nog een goede redding op een afgeweken bal. Dus dan denk je: ‘dit zit goed en we gaan dat vasthouden’, maar dan nog weggeven is zuur.”

Het kan dus beter met de prestaties van de ploeg van voorzitter Mergan. “De minpunten wil ik niet echt bespreken, ik wil het vooral met deze groep positief blijven bekijken. Ik denk wel dat als ik 1 minpunt moet aanhalen, het is dat we teveel op dezelfde manier tegendoelpunten slikken. Dat is iets waar we vorig jaar veel volwassener in waren, dat moet terugkomen. Ik blijf er ook van overtuigd dat als we elke week de mentaliteit van tegen Racing Mechelen brengen, dat we dan nog mooie dingen gaan laten zien. Ik hoop dat de winterstop ons deugd zal doen om dan na Nieuwjaar opnieuw te knallen”, besluit doelman Aeyels.

Foto’s (c) Dany Van Belle.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.