FC LEBBEKE | Niels Loriers: “Heel mijn familie is supporter van Beerschot”

De nul is sinds vorig weekend van het bord voor Lebbeke. De eerste zege werd geboekt op het veld van Pepingen-Halle. Dit weekend wacht een nieuwe verplaatsing, naar Antwerpen. Daar worden de beloften van Beerschot de nieuwe tegenstander van Niels Loriers en co.

Niels Loriers – (c) Dany Van Belle.

Eerst nog even over de match tegen Pepingen-Halle. Hoe was die? “Wij kwamen tegen Pepingen-Halle stroef uit de startblokken, het eerste kwartier lagen we onder druk en konden we de bal moeilijk in de ploeg houden. Daarna hebben we het evenwicht hersteld en vond ik persoonlijk dat we licht de bovenhand kregen met de beste kansen. Na de 1-0 volgde voor ons eigenlijk kans na kans en lukten we ook de 2-0“, maakt Niels Loriers duidelijk.

Na twee speeldagen analyseren of Lebbeke is aangepast aan een niveau hoger is misschien wat te vroeg, toch hebben de spelers al gevoeld dat het er anders aan toegaat. “De aanpassing verliep eerder moeizaam omdat we niet de beste voorbereiding speelden. We verloren dan ook direct de eerste competitiematch, al gaf die ons wel vertrouwen omdat we zeker niet de mindere waren. We groeien nog week na week. Het verschil met derde amateur en ook wel de Antwerpse reeks is dat er veel meer gevoetbald wordt en minder op power wordt gespeeld“, zegt de verdediger.

Zondag speelt Lebbeke tegen de U23 van Beerschot. Een specialleke voor Niels Loriers. “Tegen beloftenploegen spelen is altijd heel moeilijk, vooral lastig om hun kwaliteit in te schatten. Je weet niet welke ploeg je voor je zal krijgen aangezien er van de eerste ploeg kunnen en zullen afzakken. Technisch zullen die spelers sowieso wel top zijn en met hun jeugdig enthousiasme zullen ze gebrand zijn om hun nul op zes weg te vegen. Zelf kijk ik erg uit naar deze wedstrijd aangezien ik in mijn jeugd tot mijn vijftiende voor Beerschot heb gespeeld en nog steeds een trouwe fan ben. Heel mijn familie is ook supporter van Beerschot.”

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.