GO! MAD creëert 274 bijkomende plaatsen

De middenschool GO! MAD aan de Geldroplaan is gestart met uitbreidingswerken om 274 extra plaatsen te creëren voor leerlingen secundair onderwijs in de regio Dendermonde. De focus ligt hierbij op nieuwe ruimtes waarin innovatief onderwijs wordt georganiseerd.

In maart startten de renovatiewerken van de gelijkvloerse verdieping. De bedoeling is om een STEM-lokaal (Science – Technology – Engineering – Mathematics), een kunst en creatieruimte, een nieuwe administratieve zone en 3 nieuwe multifunctionele ruimtes te creëren in functie van flexibel en gedifferentieerd leren, team teaching en digitalisering. Geert Vera, voorzitter van de raad van bestuur van GO! scholengroep Het Leercollectief: “Binnen onze scholen zetten we sterk in op kwaliteitsvol onderwijs, waarbij elke leerling centraal staat. We voelen heel erg dat onze aanpak geapprecieerd wordt, want steeds meer leerlingen vinden de weg naar onze scholen.”

Bart Roels, directeur van GO! MAD: “De afgelopen jaren kende onze campus zo’n sterke groei dat er een ernstig capaciteitsprobleem ontstond. We zijn dan ook heel blij dat we, dankzij capaciteitsmiddelen van de Vlaamse overheid, binnenkort nog meer jongeren mogen begeleiden op hun pad naar de toekomst, in een prikkelende en motiverende omgeving.” Op de GO! campus aan de Geldroplaan kan je levenslang leren: van kleuter- en lager onderwijs (GO! basisschool atheneum) tot secundair onderwijs (GO!MAD, GO! atheneum en GO! talent) voor alle onderwijsvormen én een centrum voor volwassenenonderwijs (CVO Focus).

Eerder al werd op de campus het Area-gebouw in de Begijnhoflaan gerenoveerd en kreeg GO! talent een nieuwbouw. Het einde van de werken staan gepland in de loop van volgend schooljaar. Er wordt 2,65 miljoen euro geïnvesteerd.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.