HAMME-ZOGGE | Dimitri Van De Mergel: “Onze ambitie is de top vijf halen”

Na een karige zege tegen Buggenhout en een uithaal met 1-6 op het veld van Doorslaar B heeft Hamme-Zogge in derde provinciale E zes op zes. De man aan het kanon in de Lokerse deelgemeente was Dimitri Van De Mergel. Hij tekende voor vier van de zes Zogse goals.

Hoe was de wedstrijd in Doorslaar? “De eerste 15 min van de wedstrijd was het even zoeken en waren we niet rustig genoeg aan de bal, maar daarna liep alles veel vlotter. We vonden elkaar sneller en staken paar mooie aanvallen in elkaar wat resulteerde in goals. Na de 65 min vielen we een beetje weg en slikten we een jammere own goal. Het bracht de driepunter gelukkig niet in gevaar”, maakt Dimitri Van De Mergel duidelijk.

Na twee wedstrijden heeft Zogge al zes punten. Meteen mee met drie andere ploegen aan de kop van de klassering. “Onze ambitie is de top vijf halen en dat betekent match per match knokken voor elkaar en 1 team vormen. Als dat lukt gaan we een zeer mooi voetbaljaar tegemoet, als iedereen doet wat er verwacht wordt door de coach.”

Je zou er zowaar van dromen als kind, vier doelpunten scoren in één wedstrijd. En dat het werkelijk mogelijk is bewees Dimitri het voorbije weekend. “Vier goals maak ik inderdaad niet elk weekend. Ik heb iedere match wel 2 à 3 goede kansen, in deze match gingen al mijn pogingen er direct in. Ik besef dat dit niet alle weken het geval zijn. Qua gevoel het is altijd leuk om meer dan 1 goal te maken en ook nog eens te winnen. Goals maken is uiteraard ook mijn taak als spits.”

Foto’s (c) Dimitri Van De Mergel.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.