HAMME-ZOGGE | Khaled Oulichki: “Graag zou ik een periodetitel halen”

Na de zege tegen Zele B moet Hamme-Zogge dit weekend aan de bak tegen Kalken B. De ploeg staat mee bovenin in de derde provinciale E. En daar willen de spelers graag blijven.

Twee weken geleden was er de clash tegen Rangers Opdorp. Die werd in eigen huis verloren. “We starten heel scherp en dat resulteerde direct in de openingsgoal. We scoren nog 2 maal voor de rust, maar deze werden afgefloten voor offside”, volgens Khaled Oulichki. “Vooral bij de laatste fronsten enkele wenkbrauwen, zelf bij de tegenploeg. We hadden de wedstrijd goed onder controle. Na de rust en vooral nadat Kristof D’heer eraf moest met een blessure begonnen we de controle over de wedstrijd te verliezen. Een terechte penalty werd nog gepakt door uitblinker Diaz van Overloop, maar een tweede penalty 5 min later liet alle kopjes naar beneden gaan. Na een mooie assist van De Sa Faria kwam Opdorp op voorsprong en gaven ze deze niet meer uit handen.”

Het was het derde verlies dit seizoen voor Zogge. In elf wedstrijden. Vorige week werd gewonnen van Zele B en om de ambities kracht bij te zetten willen de Hammenaars ook tegen Kalken B winnen. “De ambities voor dit seizoen waren een top 5 plaats”, maakt Oulichki duidelijk. “Deze moeten we met de kwaliteiten die we hebben altijd behalen. We zijn dus op de goeie weg.Graag zou ik een periodetitel halen, zeker als ik kijk welk voetbal we brengen tegen de favorieten. Het vorige seizoen was een moeilijk en een overgangsseizoen. Daar zijn we nu van af. We proberen mooi aanvallend voetbal te brengen en zoveel mogelijk punten te pakken natuurlijk.We zitten momenteel met een mix van spelers met ervaring en opkomende talenten. Als we dit nog iets beter kunnen afstemmen op elkaar zie ik dit seizoen nog grootse dingen voor dit Hamme-Zogge.”

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.