Johnny Logan komt naar cc Stroming

Voor de eerste keer komt Mister Eurovision Johnny Logan naar cc Stroming in Berlare, op woensdag 1 maart 2023, in het kader van maar 4 unieke theateroptredens.

“Hij is de enige die “3 keer” het songfestival gewonnen heeft”, zegt Jeroen Wiggeleer van Jeroen Events. “Johnny Logan & Band “Unplugged” is de naam van deze unieke en once in a lifetime theatershow in Berlare. Johnny Logan & zijn 3 muzikanten vliegen over van Ierland voor dit unieke theateroptreden.”

Op 30 april 2022 organiseerde Jeroen Events het Megatoppers evenement met Mr. Eurovision Johnny Logan als hoofdact! “Dit was een ongelooflijk schot in de roos en elk liedje dat hij zong was puur kippenvel! Ik heb Johnny Logan zelf naar Zaventem gebracht en al pratend met de sympathieke zanger werd er beslist hem terug naar België te halen. Hij is een internationale vedette met veel optredens in Zwitsterland, Denemarken, Duitsland, Ierland en België.”

Jeroen besliste om Johnny Logan naar 4 kleine gezellige theaters te halen. “Het wordt geen eurosongshow, maar twee keer 45 minuten de mooie hits van Johnny Logan. Zijn liefde voor de Ierse muziek zal ook zeker aan bod komen. U kan dus vanaf nu de beste plaatsen reserveren via www.jeroenevents.be. Een ticket hebben we betaalbaar gehouden aan 39 euro.”

Foto (c) Jeroen Events.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.