RANGERS OPDORP | Jason De Bie: “Met de ploeg die we hebben moeten we top 3 spelen”

Rangers Opdorp pakte de periodetitel in derde provinciale E. En het voorbije weekend werd Hamme-Zogge verslagen met 1-2. Het ziet er goed uit voor de koploper die ambitie heeft om kampioen te spelen.

“In de eerste helft kwamen we moeilijk aan voetballen door het sterke blok van Hamme-Zogge”, zegt Jason De Bie. “Ze kwamen verdiend op voorsprong in een bikkelharde wedstrijd met een paar stevige duels. De tweede helft was voor ons, we kwamen in de match en speelden ons spel. Heel snel kregen we een strafschop na een fout op Said Aldiev, maar die werd spijtig genoeg gemist door onze topscorer Kevin De Sa Faria. Twintig minuten voor tijd kregen we een tweede penalty na een handspel. Kevin gaf aan dat ik hem mocht trappen en ik kon hem omzetten. Vijf minuten later kwamen we op voorsprong met een mooie aflegger van Kevin De Sa Faria voor Olivier Vervondel. We hebben getoond dat we een team zijn met voetballende kwaliteit en dat we nooit opgeven hebben. Dat we deze overwinning boekten is de verdienste van de hele ploeg.”

Rangers heeft ambitie. “Met de ploeg die we hebben moeten we top 3 spelen”, volgens De Bie. “Met jonge gasten maar ook met ouwe rakkers als Kevin hebben we naast veel kwaliteit ook ervaring. Ook de supporters die elk weekend op post zijn in de regen of op de koude dagen steunen ons. We hebben de ambitie om opnieuw naar tweede provinciale te promoveren. Met 29 op 33 gaven we ons visitekaartje al af. Nu is het de bedoeling om de lijn door te trekken en zien dat we op de laatste speeldag nog altijd aan de leiding staan, maar het is nog lang. Elke wedstrijd wordt het knokken, er wachten ons nog een pak finales.”

Jason De Bie gaf ook zijn visitekaartje al af. Hij scoorde vijf keer. “Ikzelf ben niet echt een goalgetter zoals onze spits Kevin De Sa Faria, maar als je dan eens een goaltje mag meepikken is het altijd plezant. Ik geef liever een assist dan te scoren. Met Kevin speelde ik vroeger al bij Asse Zellik, het is mijn makker op en naast het veld. We kennen elkaar al jaren ondertussen en ben echt blij dat ik dit seizoen opnieuw met hem kan spelen. Het was een beetje terug thuiskomen, want ik ken nog spelers van Rangers en kwam eerder al voor de club uit.”

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.