Schrijnwerker David Simon heeft nieuw onderkomen dat dubbel zo groot is

Schrijnwerkerij David Simon is zes jaar de oprichting dubbel zo groot. Om te kunnen uitbreiden werd een nieuw onderkomen gezocht en gevonden. In de Stuifstraat in Appels maken David en zijn medewerkers maatkasten.

David is de zaak opgestart in 2015. “Drie jaar geleden ben ikzelf ook mee in de zaak gekomen”, zegt Kim Van Duysen. “We hebben beiden onze schouders hieronder gezet waardoor we dit toch wel opgewerkt hebben tot een degelijk, standvast en gekend bedrijf. Ook werken wij al met een 6-tal medewerkers. Door onze constante groei werd ons atelier te klein en zijn we op zoek gegaan naar een groter pand. Wat we dan ook gevonden hebben in Appels. Begin augustus zijn we verhuisd en momenteel werken wij terug op volle toeren.”

De oppervlakte is verdubbeld. “We zaten eerst in Baasrode, met dezelfde huisbaas als nu, Cosmo”, zegt David Simon. “Zo waren we snel geholpen toen we meldden dat we wilden uitbreiden. Er is nu een refter en ook de bureauruimte is dubbel zo groot. We maken vooral maatkasten die we inwerken bij de mensen thuis na opmeting. Velen verkopen maatkasten, maar in de praktijk blijken ze allerminst op maat. We hebben immens veel keuze, van houtfineer tot alle kleuren in melanine. We doen ook totaalaannemingen. En we staan met twee voeten in de regio.”

Info: www.davidsimon.be

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.