Verko-compost in 40l-zakken te koop op recyclagepark

Vanaf 1 april kan iedereen op het recyclagepark terecht om Verkocompost te kopen. De compost is verpakt in zakken van 40 literen kost 4 euro per zak.Met deze nieuwe dienstverleningwil Verko gemakkelijker de inwoners bereiken die kleine hoeveelheden voor hun tuinnodig hebben.

Dat we de compost die we produceren op onze bedrijfssite in Appelsookverkopen, is niet nieuw. Maar de compost was tot nu toe enkel in bulkper tonverkrijgbaar op onze site. Daar komt vanaf 1 april 2023 verandering in. Iedereen zal op het recyclagepark van zijn of haar gemeente terecht kunnen om compost in40lzakken te kopen. Eén zakkost 4 euro”, zegt oorzitter van Verko, Dirk Abbeloos.Onze inwoners waren al langer vragende partij voor compost in zakken. We hebbendie mogelijkheid bestudeerd en door een fijne samenwerking met Vlaco en een bedrijf dat de zakken vultmet onze compost zetten we een stapdichter naar onze inwoners. Ze hoeven niet meermet een aanhangwagentot in Appels te komen voor compost en bovendien is het product nu beschikbaar in een kleiner volume.Wie minstens3 zakken koopt, belonen we graag meteen paar handschoenen tot zolang de voorraad strekten dat is geen aprilgrap.

Voor grote hoeveelheden blijven de inwoners wel terechtkunnen op de site in Appels waar de aankoop van compost in bulk gebeurt. Wie Verkocompost koopt, haalt meteen kwaliteit in de tuin, want het product beschikt over een kwaliteitscertificaat. Dat label is toegekend door Vlaco die in Vlaanderen kwaliteitscontroles uitvoert bij onder andere compostproducenten. Het bewijst dat Verko de opgelegdestrenge normentijdens het productieprocesvolgt.

Foto (c) Verko.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.