VOETBAL | FC Lebbeke – Beerschot 2-0

FC Lebbeke versloeg rode lantaarn Beerschot met 2-0 het voorbije weekend. Maar door winst van Turnhout blijft de ploeg van voorzitter Mergan de op twee na laatste in het klassement van tweede amateurklasse B.

Tegen de U23 van Beerschot werd een lange studieronde in acht genomen. Lebbeke was wel de betere ploeg, maar in de eerste helft werd er niet gescoord. Pas een kwartier voor tijd kwam de 1-0 op het bord. Via Van Damme gebeurde dat. En twee minuten later zorgde Monday voor de verdubbeling. Het kalf verdronken voor de beloften van het Kiel, zij konden niet meer aansluiten.

De drie punten bleven dus in Lebbeke, even was er zicht op een sprongetje in het klassement, maar ook Turnhout won waardoor beide ploegen evenveel punten houden. Met 24 eenheden staat Lebbeke op twee na laatste.

FC Lebbeke: Aeyels, De Nauw, Van Damme, Monday, Van Tricht, Bourguignon, De Vlieger, Sey, De Pauw, Loriers, Lyase (63′ Van Gysel).
Beerschot: Matijas, De Stobbeleir, De Kuyffer, Gomis, Muyldermans, Koshi, Osei (87′ Soenen), Van Himbeeck (87′ Azzaoui), Koide, Sebaoui, Goossens.
Doelpunten: 75′ Van Damme (1-0), 77′ Monday (2-0).
Geel: De Vlieger, Van Himbeeck, De Kuyffer.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.