VOETBAL | Hamme – Wielsbeke 1-2

Na drie speeldagen heeft VW Hamme vier punten. Het voorbije weekend liep de ploeg van trainer Kim Verstraeten tegen een thuisnederlaag op. Wielsbeke ging na de 1-2-winst met de drie punten lopen in de Sportpleinstraat. De ingevallen Lokando kon scoren voor Vigor.

Steelant opende de score voor de bezoekers na meer dan een kwartier in de eerste helft. Een voorzet van zijn voet waaide binnen. Hamme probeerde een vuist te maken, maar moest toch de rust in met de 0-1-achterstand. Amper vijf minuten na de pauze kon Steelant de score verdubbelen. Met het hoofd scoorde hij de 0-2. Coach Verstraeten voerde nog voor het uur een dubbele wissel door bij Hamme en dat resulteerde in meer aanvalskracht. Lokando zorgde voor de aansluiting met een mooie krulbal. Met nog iets minder dan een half uur op de klok vatte de thuisploeg moed, toch kwam het niet verder.

De eerste nederlaag is een feit voor Hamme, dat na drie speeldagen vier punten heeft en daarmee op een gedeelde zesde plek staat in het klassement van derde amateur A.

Hamme: Van Haver, Smet (46′ Hasan Erturk), Goossens, Laurens, Penneman (77′ Warre Ponnet), Van Osselaer (56′ Ibrahim Erturk), De Witte, Huygens, Boulahmoum (56′ Lokando), Claeys, Beau Ponnet.

Wielsbeke: Verhaeghe, Depondt, Wysselinck, Coopman, Steelant (79′ Verstaen), Wullaert, Verstraete, Beeuwsaert, Dejaegere (90′ De Brabant), Holvoet (69′ De Winter), De Bosscher.

Doelpunten: 19′, 50′ Steelant (0-1, 0-2), 63′ Lokando (1-2).

Geel: Laurens, Beeuwsaert, Lokando, De Bosscher, Coopman.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.