VOETBAL | Lede – VW Hamme 0-1

Hamme haalde het met het kleinste verschil op het veld van Jong Lede. Lokando scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd, al werd er in het begin wel eentje van Lede afgekeurd.

In de eerste periode scoorde Van Peteghem namelijk op aangeven van Van Poelvoorde, maar de goal werd afgekeurd voor buitenspel. Een kopbal van Van Poelvoorde ging ook nog in de eerste helft tegen de lat. Hamme kreeg ook nog een paar kansen, maar beide ploegen gingen de rust is bij 0-0.

De thee was nog maar net uit of Lokando zette de 0-1 op het bord. Vigor counterde en probeerde nog te verdubbelen. Bij Lede hadden ze graag nog een strafschop gehad, maar de scheidsrechter gaf die niet. Het bleef dus 0-1, de Wuitens komen in het klassement op gelijke hoogte met Lede, op de vijfde plaats.

Lede: Meulewaeter, Bauwens, Favoreel, Ringoet (73′ Hornick), Van Peteghem, Van Poelvoorde, De Crick, Van Den Eeckhout, Rosschaert, Suma, De Smet.
VW Hamme: Van Haver, Goossens, Warre Ponnet (63′ Benkaddouri), Mbow (89′ Laurens), Penneman, Van Osselaer (78′ Ibrahim Ertürk), De Witte, Lokando, Boulahmoum, Claeys, Beau Ponnet.
Doelpunt: 46′ Lokando (0-1).
Geel: Bauwens, De Crick, Favoreel, De Witte, Lokando, Ringoet.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.