VOETBAL | Londerzeel – FC Lebbeke 2-3

Het was intussen vier speeldagen geleden, maar ze kunnen het nog bij FC Lebbeke: winnen. Op het veld van Londerzeel werden de drie punten meegegrabbeld. De Vlieger, Van De Velde en De Pauw scoorden voor de club van voorzitter Mergan.

Over de eerste helft valt niet zo heel veel te zeggen. Het bleef allemaal op slot en daardoor waren er weinig tot geen kansen te noteren. Na de rust brak de partij dan toch open. De Vlieger opende de score aan de zijde van Lebbeke. Van De Velde kon verdubbelen en op minder dan een kwartier voor tijd kon De Pauw ze tot 0-3 uitdiepen. En dat was het signaal voor de thuisploeg om nog een slotoffensief in elkaar te steken. Dat leverde nog twee goals op. Een eerste langs Vergeylen en de aansluiting via Siebens.

Verder kwam Londerzeel niet meer en dus verhuisden de drie punten mee naar Lebbeke. De ploeg van trainer De Cock doet daarmee een goede zaak, want vindt zo weer aansluiting bij de ploegen in de veilige zone van het klassement in tweede amateur.

Londerzeel: Roef, Daeseleire, Vanderveken, Meseure, Vergeylen, Laureys, Yildiz (80′ Tissier), Siebens, Reangelo, Taqi (69′ De Kegel), Van Den Bogaert (46′ Caignau).
FC Lebbeke: Aeyels, Van Damme, Monday (57′ De Pauw), Van Tricht, Meert, Bourguignon, De Vlieger, Sey, Loriers, Lyase (89′ Van Gysel), Van De Velde (90′ Schuddinck).
Doelpunten: 55′ De Vlieger (0-1), 68′ Van De Velde (0-2), 76′ De Pauw (0-3), 82′ Vergeylen (1-3), 85′ Siebens (2-3).
Geel: De Vlieger, Meseure, Daeseleire, Vergeylen.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.