VOETBAL | Lyra-Lierse Berlaar – FC Lebbeke 1-0

FC Lebbeke keerde van een kale reis terug na een verplaatsing naar Lier. Het ging er tegen Lyra-Lierse Berlaar met het kleinste verschil onderuit.

Bij Lebbeke waren Sey, De Nauw en Van Goethem uit. In de eerste periode bleek de thuisploeg de betere. Lyra was gevaarlijk op stilstaande fases, terwijl Lebbeke het probeert op de counter. Aan de rust was de stand 0-0.

In de tweede helft kon Adesanya alleen voor Aeyels komen, maar de doelman van Lebbeke kon redden. En twintig minuten voor tijd was er opnieuw Aeyels die de voorsprong van de thuisploeg kon voorkomen. Enkele minuten later was het wel zover. Nys kon de bezoekende keeper verschalken. Lebbeke probeerde nog een vuist te maken, maar bleef uiteindelijk met lege handen achter en ziet City Pirates in het klassement naderen tot op een punt.

Lyra-Lierse Berlaar: Sterkens, Vets, Van Goylen, Kil (87′ Hendrickx), Adesanya (70′ Struyf), Lambreghts, Schils, Nys, Schaessens, Peffer, Volant.
FC Lebbeke: Aeyels, Van Damme, Van Tricht, Van Gysel (78′ Monday), Meert, Bourguignon, De Vlieger (86′ Lyase), De Pauw, Loriers, Van De Velde, Liessens.
Doelpunt: 77′ Nys (1-0).
Geel: Nys, Van Gysel, Schaessens.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.