VOETBAL | Overijse – VW Hamme 4-2

VW Hamme ging onderuit op het veld van Tempo Overijse. Het werd 4-2.

Op speeldag dertien bleek leider Tempo Overijse te sterk voor de Wuitens, de zesde in de stand. Toch deed Hamme in het begin van de partij goed mee. Mbow kon zelfs de score openen voor de bezoekers. Na iets meer dan een kwartier spelen was dat. De Hamse voorsprong bleef ook op het bord tot aan de rust.

Na de pauze schakelde Overijse een versnelling hoger. Cocchiere kon twee keer kort na elkaar scoren en bracht zijn ploeg zo op voorsprong. De Doncker lukte een derde doelpunt voor de thuisploeg, maar Van Osselaer zorgde voor de aansluiting in het slot. Helemaal op het einde stelde Dehond de zege van Overijse veilig.

Overijse: De Vriendt, De Maeyer, Sarkic, Van Den Steen, Delorge, Cocchiere, Dehond, De Jonge (46′ Barreiro Arca), Maluka (76′ De Doncker), De Neef (26′ Van Dyck), Houssane.
VW Hamme: Van Haver, Smet, Goossens, Warre Ponnet, Mbow, Van Osselaer, De Witte, Lokando, Boulahmoum, Claeys, Beau Ponnet.
Doelpunten: 16′ Mbow (0-1), 64′, 70′ Cocchiere (1-1, 2-1), 78′ De Doncker (3-1), 83′ Van Osselaer (3-2), 90′ Dehond (4-2).
Geel: Cocchiere, Beau Ponnet, Vermeire, Houssane, Smet.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.