VW HAMME | Bavo De Witte: “Top 5 is echt wel de ambitie dus weten we wat doen voor Nieuwjaar”

VW Hamme staat voor de Oost-Vlaamse confrontatie met Jong Lede. De inzet van de wedstrijd is de vijfde plek. Bij Hamme zijn ze content over wat er tot nu toe al is gepasseerd dit seizoen.

Bij Vigor kunnen ze na dertien wedstrijden mooie statistieken voorleggen. Vier keer werd er verloren, zes overwinningen zijn er geboekt en drie keer de punten gedeeld. “Door een reeks overwinningen van 3 op een rij zijn we opgeklommen naar de zesde plaats in de rangschikking”, zegt Bavo De Witte. “Het verlies van vorige week bracht geen daling of stijging voor ons met zich mee. De top 4 won echter, die lopen uit. Wij en Lede verloren en spelen komend weekend dus voor plaats 5.”

De Witte is tevreden over de prestaties van zijn ploeg tot nu. “Top 5 is echt wel de ambitie dus weten we wat doen voor Nieuwjaar en te beginnen met zondag. Het was een aarzelend seizoensbegin, waar eigenlijk enkel de punten ontbraken, want het spel is altijd goed geweest. Er waren slechts 1 à 2 uitschuivers en vorige week tegen een sterk Tempo Overijse in de 2de helft gebotst.” Zondag speelt Hamme de Oost-Vlaamse derby tegen Jong Lede.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.