Werkt jouw gemeente aan een klimaatvriendelijke toekomst?

Op www.dds-streekregisseurs.be/futureproofed-cities kunnen de inwoners van Berlare, Buggenhout, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele zien wat hun gemeente in samenwerking met de streekregisseurs van DDS doet om de toekomst klimaatvriendelijk te maken.

De streekregisseurs van DDS trekken het zich aan. Niet alleen vandaag, maar het helejaar door werken ze samen met onze gemeenten aan betekenisvolle klimaatinspanningen.De resultaten kan je bekijken op www.ddsstreekregisseurs.be/futureproofedcities. De8 gemeenten vanDDSondernemenheel watactiesvoor het klimaat. Die staan allemaal gebundeld op de website vanFutureproofedCities. Via deze handige tool kunnen steden engemeentenhunbesparing op CO2uitstoot monitorenen hun inwoners informerenen warmmaken voor acties rond eenduurzame leefomgeving.

Raf De Wolf, voorzitter DDS: “Zonder onze inwoners en de inzet vanorganisaties en bedrijvenkunnen we nietde overgangmakennaar een fossielvrije samenleving. Onze gemeenten kunnenwel fungeren als eenkatalysator voor verandering.Samenwerking brengt ons ongetwijfeld in een stroomversnelling richting een gezonde en duurzame DDSregio.” Wie benieuwd is naar watBerlare, Buggenhout,Lebbeke,Wetteren, Wichelenen Zele allemaal doet om de toekomst klimaatvriendelijk te maken,kan dit snel ontdekken op www.ddsstreekregisseurs.be/futureproofedcities.

Foto (c) Pexels.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.