WIELRENNEN | Renners Rudyco overheersen Keizer der Junioren

Het voorbije weekend wisten de renners van Rudyco Cycling Team weer meerdere zeges bij elkaar te fietsen. Steffen De Schuyteneer zette de toon, Auke De Buysser haalde haar 23ste zege op de weg binnen.

“De Keizer der Junioren is een belangrijke referentierittenkoers op UCI niveau voor onze U19-renners. En of onze renners weer schitterden: in de openingsrit pakte Steffen De Schuyteneer al direct een 2e plaats en in de tijdrit won hij. Milan Van den Haute werd knap 3e in de tijdrit. In de slotrit reed Steffen weer podium (3e) en in de eindstand werd hij 2e, Milan 4e en Mauro Cuylits 11e! Dit leverde ons ook de winst op in het ploegenklassement. Daarnaast nam Steffen de puntentrui mee naar huis en werden Steffen en Milan 2e en 3e in het jongerenklassement. Een karrenvracht UCI punten dus ook weer.”, klinkt het bij de club.
Ook Auke De Buysser tekende weer present met een mooie 23e zege op de weg. “Bij de U15 was er winst voor Giel De Nul, Maurits Smet won een open cross in Kruibeke. Knappe 2e plaatsen waren er voor Vic De Smet en Storm Van den Eynde. Cas Jacobs werd verdiend 3e net als Stan Korte. Bent Heirman en Clement Van Holle werden mooi 4e.”

Foto (c) Pexels.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.