Zeelse Minivoetbalcompetitie kon volledig seizoen afwerken

Na drie seizoenen kon de ‘Zeelse minivoetbal kompetitie’ (ZMVK), nog eens een volledig seizoen afwerken. Dat wordt traditioneel afgesloten door een apotheose, voorafgegaan door de finale van de beker. Jong MV ’94 won na een spannende partij met 3-5 van Jef & Jeff.
In reeks1 kroonde MVC De Beleyr Engineering zich tot kampioen, in reeks 2 ging die eer naar MVC Oud en Nieuw. De fairplaytrofee’s gingen naar MVC Trashed (R1) en in R2 voor een zesde maal naar MVC Rothiva. In een referendum van 21 ploegen werd Dries D’Haese van MVC Wijnen Goossens unaniem verkozen tot speler van het jaar. Gewezen ZMVK secretaris Eric Tranoy kreeg uit handen van kompetitieleider David Van Avermaet, de “Gentlemen Award”. Een trofee die enkel wordt uitgereikt aan personen met grote verdiensten t.o.v. de Zeelse kompetitie.
De ZMVK is tevens op zoek naar ploegen voor het seizoen 2022-2023. Bij eventuele interresse kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Foto (c) Marc du Mesniel.

(Redactioneel: 'TROS Radionieuws en driestroom.be)

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie over deze cookies.

Door verder te gaan ga je hiermee akkoord...
Lees ook onze PRIVACY rules.